Ne demek?

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha faziletli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Alelumum yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Ivedili durumlarda düzgün tahliyeyi kolaylaştırarak ürkü muhtemellığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca için hem bâtıneriye hem de hariçya monte edilebilirler.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı yangın kapısı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Başkaca güvenli tahliye dâhilin merdiven degajeliği 80 cm'den az olmamalıdır. Yaygınlik 80 cm'den azca ise merdivenlerde yalnızca bir trabzan olabilir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen dışarıya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları kabilinden bina eminği niyetının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına kırmızıınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini yangın kapısı esenlayabilir.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir binada olan bu hatlar kazalı durumların hat göstericisidir.

Yangın ve ivedili kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu sektör temelı modellerde düzgülü kapı koluna benzer. 

Report this wiki page